Блог

Illustration

Dynatrace посіла перше місце в категорії Security Operations Use Case у звіті Gartner

10 грудня | 2023

У магічному квадранті 2023 року для моніторингу продуктивності додатків (APM) та спостережуваності компанія Gartner назвала Dynatrace лідером і поставила її на перше місце за здатністю до виконання та на перше місце за повнотою бачення.

Illustration

Спрощуємо перехід у хмару з Dynatrace

20 листопада | 2023

Міграція ІТ-інфраструктури та застосунків у хмару призводить до додаткових складнощів, які потребують повної видимості процесів. У цій статті ми розповімо, як клієнти використовують Dynatrace у процесі міграції в хмару.

Illustration

Розпал діджитал-трансформації – навіщо тут моніторинг роботи додатків?

10 листопада| 2023

За останні 5 років діджитал-трансформація суттєво змінила життя звичайної людини. В умовах пандемії перехід у діджитал довелося значно прискорити, але досі багато компаній, як і раніше, знаходяться на початку цього шляху. Марек Дрож та Марчін Галоч, регіональні представники Dynatrace у Східній Європі, поділилися своїм баченням основних завдань, які стоять перед трансформацією, а також розповіли, навіщо компаніям потрібен комплексний IT-моніторинг.

Illustration

Як використовувати мобільну аналітику, аби отримувати 5-ти зіркові рейтинги за мобільні додатки

1 листопада | 2023

Історія про те, як один із клієнтів правильно використовував мобільну аналітику, завдяки чому отримав найвищі оцінки в App Store.

Illustration

Автоматизоване усунення несправностей за допомогою інтеграції Dynatrace з Red Hat Ansible Automation Platform

1 жовтня | 2023

Red Hat Ansible Automation Platform разом із Dynatrace Software Intelligence Platform дозволяє автоматично усувати проблеми ще до їх виникнення, що значно спрощує операційні процеси IT-команд.

Illustration

7 переваг AIOps для трансформації ваших бізнес-операцій

1 вересня | 2023

Наразі бізнес знаходиться на стадії оцінки переваг AIOps для покращення власних процесів цифрової трансформації. Хоча й штучний інтелект та машинне навчання значно додають опцій для автоматизації процесів, можливості та користь від технології виходять далеко за рамки автоматизації та простого зменшення складності процесів. Але спочатку давайте почнемо з кращого розуміння того, що таке AIOps, як він працює та його значення для організацій.

Illustration

Поняття та переваги гіперконвергентної інфраструктури

1 вересня | 2023

Все більше організацій використовують гібридне ІТ-середовище з дата-центрами та віртуалізованими компонентами. Однак сучасні ІТ-команди не мають достатньо часу та ресурсів, щоб вирішувати проблеми із розгортанням, інтеграцією та керуванням дата-центрами. Тому їм потрібне середовище, яке пропонує масштабоване обчислення, зберігання та мережу.

Illustration

Новий рівень аналітики: Dynatrace Log Management and Analytics на базі Grail

1 серпня | 2023

Dynatrace Log Management and Analytics — це інструмент, що дає змогу здійснювати будь-який аналіз у будь-який час за допомогою технології Grail, першого у світі data lakehouse із масовою паралельною обробкою для контекстно-орієнтованої спостережливості (observability), бізнес-аналітики та аналітики безпеки.

Illustration

Особливості використання Kubernetes, його моніторингу та чому Prometheus недостатньо

5 серпня | 2023

Kubernetes (відома також як K8s) — це платформа з відкритим кодом, яка використовується для запуску та керування контейнерами та службами. K8s може використовуватись на фізичних або віртуальних кластерах у локальних, публічних, приватних і гібридних хмарах.

Illustration

Що таке MTTR та як він відрізняється від інших показників управління інцидентами?

1 серпня | 2023

Підтримувати мережеву систему в робочому стані⁠ — критичне завдання. Для його виконання DevOps та ITOps команди покладаються на показники управління інцидентами, такі як середній час для ремонту (mean time to repair, або MTTR), час безвідмовної роботи, час простою, кількість інцидентів, проміжок між інцидентами та час для відповіді та вирішення проблеми.

Illustration

Як спростити збір метрик OpenTelemetry для контекстної AI-аналітики?

1 серпня | 2023

Розширена підтримка Dynatrace для експортерів метрик OpenTelemetry, що надходять від хмарних робочих навантажень, спрощує їх аналіз. Рішення також виявляє контекстні взаємозв'язки між блоками, сервісами, вузлами та кластерами Kubernetes.